Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Solo by AL-KO 151 B

Solo by AL-KO 151 B

Cikkszám
127616
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Solo by AL-KO 151 B benzines kasza– extrém erős erőcsomag a prémium kategóriában
A termék tulajdonságai
Evvel a nagy teljesítményű benzines kaszával az erős és egyben nyugodt járású, a legújabb generációs 1,9kW- teljesítményű 2 ütemű (50,8 cm³) , öblítőlevegős, csekély károsanyag kibocsátású motor előnyeit élvezheti.
Köszönhetően a kerékpárfogantyúval történő kényelmes és biztonságos készülékvezetésnek és az ergonomikusan integrált kezelőelemeknek könnyedén, kíméletes testtartásban végezheti a kihívó kaszálási és kitisztítási feladatokat a gyepen, a magas fűben vagy a makacs és sűrű bozótosban. Ezenkívül a profi kettős hordozóheveder és rendkívül alacsony rezgésű hajtás egy jelentős megkönnyebbülést jelent a munka során, növeli a heveder kényelmét és támogatja a benzines kasza biztonságos kezelését.
Ez az erős kasza nagy rugalmasságot ad használat során mert a szállítási csomag 2 vágófejet tartalmaz: egy 25 cm fém vágókést és egy 41 cm vágószélességű damilfejet. A Tipp-Automatika révén az optimális damilhosszt könnyedén be tudja állítani működés közben (csak a kaszadamilfejjel koppintson a talajra). Nincs többé kellemetlen vágószál felcsévélés a kaszadamilfej kinyitásával. <
Ezzel a nagy teljesítményű készülékkel legyőzheti a makacs vadon nőtt növényzetet és hatékonyan, időt spórolva keresztüljuthat a nehéz terepeken. Független az akku élettartamától, a vezeték hosszától és a kábelrengetegtől – ez a plusz nagy gyepeken, parkokban és nyílt területeken.
Webáruház készítés