Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


ECHO LC-3604 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ 40V-OS AKKUMLÁTORHOZ

ECHO LC-3604 AKKUMULÁTOR TÖLTŐ 40V-OS AKKUMLÁTORHOZ

Termék ára
nettó ár: 18 102 Ft, ÁFA: 4 888 Ft bruttó ár: 22 990 Ft
Cikkszám
LC-3604
Megosztom
Funkciók
Tömeg
3,5 kg/db
Rövid leírás a termékről
Az Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumulátorhoz, számos előnnyel rendelkeznek, amelyek alapján érdemes ezt a rendszert választania. Az alábbiakban bemutatok néhány okot, amiért érdemes ezt az akkumulátor rendszert választania:

Kompatibilitás és rugalmasság: A Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumulátorhoz kompatibilisek minden Garden+ szerszámmal. Ez lehetővé teszi a könnyed váltást a különböző munkafeladatok között anélkül, hogy újabb eszközöket kellene vásárolnia.
Nagy teljesítmény és üzemidő: A 40V-os 2Ah és 4Ah akkumulátorok nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítanak. Ez különösen fontos hosszabb munkafolyamatok vagy nagyobb területek kezelésekor.
Gyors töltési idő: A rendszer a hozzá tartozó akkumulátorokhoz gyors töltési időt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt feltöltse az akkumulátort és folytassa a munkát.
Kényelem és könnyű kezelhetőség: Az akkumulátoros szerszámok kényelmesek és könnyen kezelhetők, mivel nincs szükség hosszabbítókra vagy hálózati kábelekre. Ez növelheti a munkavégzés hatékonyságát.
Hosszú üzemidő: A nagyobb kapacitású akkumulátorok hosszabb üzemidőt eredményezhetnek, ami hasznos lehet, ha hosszabb ideig szeretné folytatni a munkát.
Költséghatékonyság: Az akkumulátor rendszer hosszú távon költséghatékony lehet, mivel nincs szükség gyakori üzemanyag vásárlására vagy karbantartására.
Környezetbarát működés: Az akkumulátoros rendszer környezetbarátabb lehet a hagyományos benzines vagy gázüzemű szerszámokhoz képest, mivel nincs káros kipufogógáz vagy üzemanyagszag.
Gyors indítás: Az akkumulátoros szerszámok gyorsan indulnak, ami időt takaríthat meg a munka megkezdéséhez.
Széles alkalmazhatóság: Az akkumulátor rendszer többféle kerti munka eszközéhez használható, például fűnyírókhoz, sövénynyírókhoz és bozótvágókhoz.
Egyszerű töltés: Az akkumulátorok könnyedén tölthetők fel a hozzájuk tartozó Echo LC-3604 akkumulátor töltő 40V-os akkumulátor töltőn keresztül, ami kényelmes működést eredményez.
Webáruház készítés